• 09:00-18:00
  • Iasi, Piata Unirii, Nr. 6
  • +40 724 021 024

  Politica de Confidentialitate

  1. INTRODUCERE
  SC Travel 4 You SRL intelege importanta pastrarii confidentialitatii clientilor sai si, in consecinta, se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale obtinute in urma contractului de inchiriere incheiat cu clientii, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

  Societatea Travel 4 You SRL  este inregistrata sub nr. _____ in Registrul General al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

  Travel 4 You depune toate eforturile pentru a utiliza cu multa atentie datele personale ale pasagerilor, ale viitorilor clienti si ale vizitatorilor site-urilor sale (rent.travel4you.ro, www.travel4you.ro), in conformitate cu prevederile Legii romanesti nr. 677/ 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si in conformitate cu prevederile Legii nr. 506/ 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

  2. COLECTAREA DATELOR
  Travel 4 You va colecta informatiile obligatorii cum ar fi numele, CNP, CI, detaliile de contact, detaliile de calatorie prin intermediul agentiilor proprii, al agentiilor colaboratoare sau al website-urilor rent.travel4you.ro,  www.travel4you.ro.

  3. UTILIZAREA SI DECONSPIRAREA DATELOR
  Travel 4 You poate utiliza aceste date personale in vederea incheierii contractului de inchiriere, pentru a se asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile clientilor, punand la dispozitia clientilor, a viitorilor clienti si a vizitatorilor site-ului servicii si informatii cu privire la activitatile, produsele si serviciile Travel 4 You.

  Informatiile oferite de clienti vor fi luate in considerare si se va porni de la premisa ca acestia si-au dat acordul pentru ca aceste date personale sa fie folosite de catre Travel 4 You pentru a servi scopurilor sus-mentionate. Travel 4 You nu poate utiliza datele cu caracter personal furnizate de catre clienti in alte scopuri decat cele mentionate mai sus, exceptand cazul in care acel scop este precizat in mod expres in scris.

  Datele personale pot fi aduse la cunostinta unei terte persoane in cazul in care legea o cere sau in cazuri de „buna credinta”, cand acest lucru este necesar pentru a fi in conformitate cu legislatia in vigoare, pentru a proteja si apara dreptul la proprietate al Travel 4 You si ale site-urilor proprii si pentru a face posibila, in situatii de urgenta, protejarea personalului si a clientilor.

  In cazul unor litigii sau dispute legate de fraude, datele personale vor fi deconspirate in mod legal, fara acordul clientului, institutiilor legale acreditate. Cand legea cere si permite punerea la dispozitie a unor date personale unei terte parti, Travel 4 You va oferi doar datele strict necesare pentru rezolvarea problemei in cauza.

  4. DREPTURILE CLIENTULUI
  In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/ 2001, persoanele inregistrate au urmatoarele drepturi:
  – Dreptul de a fi informat (art. 12)
  – Dreptul de a avea acces la datele personale (art. 13)
  – Dreptul de a interveni asupra datelor personale (art. 14)
  – Dreptul de a se opune (art. 15)
  – Dreptul de a nu fi subiectul unei decizii individuale (art. 17)
  – Dreptul de a face apel la justitie (art. 18).

  5. SECURITATEA DATELOR
  Travel 4 You foloseste masuri de securitate eficiente si adecvate din punct de vedere tehnic pentru a proteja datele administrate impotriva pierderii, utilizarii eronate, accesarii neautorizate, modificarii si stergerii. Masurile de securitate Travel 4 You sunt imbunatatite permanent tinand cont de evolutia tehnicii.

  6. LINK-URI CU ALTE PAGINI DE INTERNET
  Anumite pagini de pe site-urile apartinand Travel 4 You contin link-uri cu paginile web ale altor companii. Deoarece Travel 4 You nu poate raspunde de modul in care aceste companii utilizeaza datele personale, vizitatorii sunt rugati sa citeasca despre politica (sau regulamentele) acestor site-uri cu atentie in ceea ce priveste modul in care aceste companii proceseaza si protejeaza datele personale, deoarece conditiile oferite de aceste site-uri pot fi diferite de cele ale Travel 4 You.

   

  Travel 4 You isi rezerva dreptul de a isi revizui periodic politica de confidentialitate. Din acest motiv, va rugam sa verificati regulat care este versiunea cea mai recenta a politicii de confidentialitate a Travel 4 You.

  There is no selected car class in current office. Please choose another Class!